SON DAKİKA

Başkan Turan'dan Mengenlilere çağrı

Mengen Belediye Başkanı Vural Turan Mengenlilere “Mengen’i Seviyorum Adresimi Taşıyorum” çağrısında bulundu.

Başkan Turan'dan Mengenlilere çağrı
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Mengen Belediye Başkanı Vural Turan, iş ve eğitim benzeri vesilelerle birinci adresi yani ikametgahı Mengen dışında olan tüm Mengenlileri, ilçenin daha iyi hizmet alabilmesini sağlayacak miktarda, merkezi bütçeden pay alabilmesini sağlamak adına ikametlerini Mengen’e taşımalarını isteyerek “Mengen’i Seviyorum Adresimi Taşıyorum” kampanyasını başlattı.

Belediye Başkanı Turan’ın Mengenlilere yönelik Mengen Belediyesi ve şahsi sosyal medya hesapları aracılığıyla yaptığı çağrıda Mengen’i Seviyorum adresimi taşıyorum başlığıyla “Memleket sevgisiyle dolu yüreklerinizle, adresinizi Mengen’e taşımaya davet ediyorum. İlçemizde yaşayan, fakat resmi ikametini Mengen’de bulundurmayan vatandaşlarımızın, 1. adreslerini Mengen Merkeze alarak, birlikte daha güçlü ve daha gelişmiş bir Mengen için el ele verelim” ifadelerine yer verdi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.