SON DAKİKA

Belediye Başkanı Tanju Özcan Belediyeler Birliğine Aday

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Hiç mütevazi olmayacağım Evet adayım. Belediyeler Birliğine genelde büyük şehir statüsündeki Belediye Başkanları aday oluyor.

Belediye Başkanı Tanju Özcan Belediyeler Birliğine Aday
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Fakat ben bu dönem buranın yönetimine de başkanlığına da adayım, bir çok başkandan da donanım ve bilgi olarak öndeyim. Birçoğu bazı konuları benden öğreniyorlar . Çünkü ben araştırarak öğrendiğim bilgi birikimimi onlarla her zaman paylaşıyorum. Onlarda kolayca bilgi sahibi oluyorlar."dedi. Başkan Özcan gazeteci İbrahim Atalay'ın sorusu üzerine yaptığı açıklamada "Genelde büyük şehir belediye başkanları aday oluyor. Ama bende bu birikime sahibim ve aday olacağım. Mütevazi olmaya gerek yok. Bilgi birikimim müsait o donanıma sahibim. Yönetim için adayım. Eğer seçilirsem başkanlığa da adayım" dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.