SON DAKİKA

Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, Seben Orman İşletme Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, Seben Orman İşletme Müdürlüğü'nü denetlemek ve yerinde incelemeler yapmak üzere ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, Seben Orman İşletme Müdürü Sinan Çilingir, müdür yardımcısı, işletme şefleri ve orman muhafaza memurları da hazır bulundu.

Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, Seben Orman İşletme Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İşletme Müdürü Sinan Çilingir, Seben'de yürütülen ormancılık faaliyetleri hakkında Bölge Müdürü Mahmut Şentürk'e detaylı bilgi verdi. Daha sonra, Bölge Müdürü Şentürk, işletme şefleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Ziyaret sırasında, 2023 yılında gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle işletme müdürlüğü personeline teşekkür eden Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, 2024 yılı programlarının titizlikle ve tasarruf tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilmesini istedi.

Bina ve tesislerde incelemelerde bulunan Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, yapılan hizmetlerden memnuniyetini dile getirerek, kazasız ve başarılı bir yıl geçirilmesi temennisinde bulundu ve ziyaretini tamamladı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.