SON DAKİKA

Bolu Belediyesi'nde Yeni atanan birim müdürleri kimler?

Bolu Belediyesi, yönetim kadrosunda önemli değişikliklere giderek, Muhtarlık İşleri ve İşletme ve İştirakler Müdürlüklerine yeni müdürler atadı. Bu stratejik hamlelerle belediye, hizmet ve yönetim süreçlerini daha da etkinleştirmeyi hedefliyor.

Bolu Belediyesi'nde Yeni atanan birim müdürleri kimler?
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyesi, Muhtarlık İşleri ve İşletme ve İştirakler Müdürlüklerine yaptığı yeni atamalarla, yönetim kadrosunu güçlendirerek hizmet ve yönetim kalitesini artırmayı hedefliyor. Selim Süren ve Selçuk Türk liderliğindeki müdürlükler, belediyenin yenilikçi projeler geliştirerek vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmasını sağlayacak.

Selim Süren, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’ne atandı.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nde Özcan Güngören'den boşalan koltuğa vekaleten Selim Süren getirildi. Süren, belediyenin çeşitli bölümlerinde edindiği deneyimlerle, yeni görevine hızlı bir başlangıç yapmayı ve muhtarlık işlerinde yenilikler sunmayı planlıyor.

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne Selçuk Türk atandı.

Selçuk Türk, daha önce Destek Hizmetleri Müdürlüğünde görev yaparken, şimdi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne lider olarak atandı. Türk, belediyenin işletme faaliyetlerini ve ortaklıklarını yöneterek, operasyonel verimliliği artırmayı amaçlıyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.