SON DAKİKA

Bolu halkı kenetlendi: Bolulu taraftarlar Boluspor tesislerine gidiyor!

Bolu halkı kenetlendi: Bolulu taraftarlar Boluspor tesislerine gidiyor!
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: GÖKHAN AKSOY

Sezona büyük borç ile başlayan Boluspor'da, Savaş Abak ve ekibinin özverisiyle, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın gelmesiyle birlikte çıkış yapan Boluspor'da halk kenetlendi. Boluspor taraftarları bugün saat 12:00'da Boluspor tesislerine gidecek. Takımlarını ziyaret edip, moral vermek isteyen taraftarlar büyük bir hazırlık içerisinde. 

Sezonun ikinci devresinde nağmalup ilerleyen Boluspor'da Yalçın Koşukavak ve öğrencilerinin büyük çalışkanlığı dikkat çekiyor. Ligde kazandığı veya kaybettiği her maçta son dakikaya kadar mücadele gösteren temsilcimizde işler yolunda ilerliyor. Minimum 120 Milyon TL civarı cepten para harcayan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve ekibi Boluspor'u bu zorlu döneminde yalnız bırakmayarak takımı ayakta tutuyor. Boluspor taraftarlarıda yarınki maç öncesi takımı bugün ziyaret edecek.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.