SON DAKİKA

Bolu Kick Boks ekibi Türkiye Okul Sporları Kick Boks Şampiyonası'nda madalyaları topladı

Bolu ekibi 22-24 Şubat 2024 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Türkiye Okul Sporları Yıldızlar - Küçükler Kick Boks Şampiyonası'nda Yıldızlarda 2, miniklerde bir şampiyonluk 4 madalya aldık

Bolu Kick Boks  ekibi Türkiye Okul Sporları Kick Boks Şampiyonası'nda madalyaları topladı
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

 

Haber: Dilek Çelik 

Bolu ekibi Antrenör Derviş Erdoğan,   Mehmet Efe , Melike Kalpaklı, Muhsin Çakır ve sporcuların katıldığı yarışmada 6 adet madalya alarak döndü  22-24 Şubat 2024 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Türkiye Okul Sporları Yıldızlar - Küçükler Kick Boks Şampiyonası'na katılım sağlayan Bolu ekibi göz doldurddu. Takımımız ilimizi en iyi şekilde temsil etti.

Bolu Takımı yıldızlar kategorisinde;
Ömer Faruk Ünal 2. 
Umut Hamza Koruklu 3. 


Bolu Takımı Minikler kategorisinde;
Esma Kargaoğlu Şampiyon
Alperen Bensiz 2. 
Fahrunnisa Olgun 2. 
Elif Arslan 3.  olarak gururlandırdılar.  

Antrenör Derviş Erdoğan "Sporcularımızı ve kıymetli ailelerini tebrik ederim. Mudurnu kick boks takımı antrenörümüz Mehmet Efe'ye, Dörtdivan kick boks takımı antrenörümüz Melike Kalpaklı'ya ve Merkez ilçe antrenörümüz Muhsin Çakır'a emekleri için teşekkür ediyorum.

Bizim başarımız için gerekli tüm imkanları sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Emrullah GÜLER'e teşekkür ediyorum.

Bolu'muza daha nice başarılar kazandırmak için durmadan, yılmadan çalışmaya devam ediyoruz" dedi. 

 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.