SON DAKİKA

Bolu'da Boks Makinesine Zarar Veren Gençler Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Bolu'da, Aşağısoku Mahallesi Atatürk Orman Parkı'ndaki bir büfenin güvenlik kamerası, bir grup gencin boks makinesine zarar verdiğini kaydetti. Büfe sahibi, iş yerine geldiğinde parayla çalışan boks makinesinde hasar olduğunu fark etti ve güvenlik kamera kayıtlarını inceledi.

A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kamera görüntülerinde, akşam saatlerinde parka gelen dört gencin, kullanıma kapalı olan boks makinesine zarar verdikleri açıkça görülüyor. Uzun süre makineyi çalıştırmaya çalışan gençler, kilitli olan yumruk topunu indirmek için çaba harcıyorlar.

Olayın ardından büfe sahibi, yaşananları polise bildirdi. Polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelileri tespit etmeye çalışıyor. Bolu'da yaşanan bu olay, park ve benzeri kamusal alanlardaki eşyalara zarar verenlerin cezalandırılması gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.