SON DAKİKA

Bolu'da Tüketicinin Korunması İçin Hassas Denetimler

Bolu Valisi Erkan Kılıç önderliğinde, Bolu Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, tüketicinin korunması adına önemli bir göreve soyundu. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, Fiyat Etiketi Yönetmeliği ve Haksız Fiyat Artışı Yönetmeliği kapsamında titiz denetimler gerçekleştiriliyor.

Bolu'da Tüketicinin Korunması İçin Hassas Denetimler
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da yerel ve ulusal marketlerin yanı sıra temel gıda ve ihtiyaç maddeleri satan işletmelerde, fiyat etiketi, kasa-raf fiyatı uyumsuzluğu ve haksız fiyat artışı gibi konularda denetimler sıkı bir şekilde devam ediyor. Özellikle lokanta, restoran, kafe, pastane gibi yiyecek içecek hizmeti sunan işletmeler, tarife ve fiyat listelerine yönelik detaylı kontrollerden geçiyor.

Sürekli Takip: Tüketicinin Haklarını Koruma Kararlılığı

Bolu Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, tüketicinin korunması ve haksız uygulamaların önlenmesi için aralıksız çalışıyor. Vali Erkan Kılıç'ın liderliğinde yürütülen bu denetimler, tüketicilerin haklarının korunması ve adil bir alışveriş ortamının sağlanması için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.