SON DAKİKA

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak'tan Göztepe maçı öncesi kritik açıklama

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Göztepe deplasmanında zor bir mücadele beklediklerini belirtirken, "Play-off'a kalmak için mücadele ediyoruz" dedi.

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak'tan Göztepe maçı öncesi kritik açıklama
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER MERKEZİ

Trendyol 1. Lig'de 39 puanla 7. sırada yer alan Boluspor, üst üste 7 maçlık yenilmezlik serisini sürdürerek dikkatleri üzerine çekiyor. Ligin 25. haftasında Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak olan Boluspor, hazırlıklarını tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı ve güç/kondisyon çalışmalarının ardından teknik-taktik ağırlıklı bir şekilde devam etti. Son olarak çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Koşukavak: "İnşallah istediğimiz puanı alır geliriz"

Göztepe deplasmanının zorluğuna dikkat çeken Koşukavak, "İkinci yarıda iyi bir performans sergiliyoruz. Göztepe, kaliteli bir kadroya sahip olan ve güçlü bir organizasyona sahip bir kulüp. Maç, ligin en zor deplasmanlarından biri olacak. Ancak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz ve umarım istediğimiz sonucu alırız" şeklinde konuştu.

"Play-off'a kalmak için mücadele ediyoruz"

Play-off hedeflerine odaklandıklarını vurgulayan Koşukavak, "Ligin zorluk derecesi arttıkça her maç daha da önem kazanıyor. Biz de bu doğrultuda play-off'u hedefliyoruz. Ancak rakiplerimiz de güçlü ve mücadele dolu bir ligde yer alıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Sahip çıkmak yakışır"

Taraftarlarına teşekkürlerini ileten Koşukavak, "Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. Onların tutkusu ve aidiyet duygusu bizi daha da motive ediyor. Bu destekle sahada daha güçlü olacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımıza minnettarız ve onların desteğiyle inşallah başarılı olacağız" dedi.

Koşukavak'ın açıklamaları, Boluspor'un Göztepe maçına odaklanmış ve play-off hedefi doğrultusunda kararlı bir şekilde ilerlediğini gösterdi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.