SON DAKİKA

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HÜSNÜ BAYRAK

Mudurnu ilçesi Sarpıncık köyü Ekincik mahallesi halkından, (merhume) Zehra BAYRAK’ ın eşi, Fatma, Ayşe, Rabia, Cemile ve Durmuş BAYRAK’ın babaları;Cenazesi bugün Mudurnu Sarpıncık köyü caminde  kılınacak  ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.Cenaze için saat 13:30’da Karacasu yolu üzeri zeki deri önünden araç kaldırılacaktır.

AYHAN ÖZDEMİR

Merhum Hüseyin Yakup ve Hacer ÖZDEMİR’ in oğlu, Reyhan ÖZTÜRK, Ayşe GÜMÜŞ ve Nurhan GÜNEŞ’in kardeşi, Şenal ÖZDEMİR’ in eşi, Nihan TÜRKER ve Aslıhan ÖZDEMİR’ in babaları, emekli öğretmen;Cenazesi bugün Fatih caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

ORHAN AYHAN

Kıbrıscık ilçesi Karacaören köyü halkından, Tayyibe AYHAN’ ın eşi, İbrahim, Nuri ve Emine Meltem AYHAN’ ın babaları, Hasan, Hüseyin, İsmet ve İsmail AYHAN’ ın abileri, Dilara TURHAN, (merhum) Orhan Batuhan AYHAN, Zeynep ve İrem AYHAN’ ın dedeleri;Cenazesi bugün Kalıcıkonutlar caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

AHMET  TÜFEKÇİ

Emekli öğretmen Hatice TÜFEKÇİ’ nin eşi, Zafer ve Ayfer’ in babaları, Mümtaze KARATAŞ’ ın damadı, Emine ÖZSOY ve Nazif Tüfekçi ‘nin kardeşi, Fatma KARATAŞ, Durkadın MENTEŞ ve Murat KARATAŞ’ın eniştesi, emekli öğretmen;Cenazesi bugün Nallıhan Akdere köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

FAHRİ DOLAPCI

Kültür mahallesi halkından,Sefer DOLAPCI ve Seher ÇAĞLAN’ ın babası, Neriman DOLAPCI ve Galip ÇAĞLAN’ ın kayınpederi, Yade, Yalçın DOLAPCI, Talip ve Hakan ÇAĞLAN’ ın dedeleri;Cenazesi bugün Kültür caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE YAYLA

Borazanlar mahallesi halkından, Perihan BECİKOĞLU, Meral ÇELİK, Aynur TOPSAN  ve Nebihan DEMİR’ in anneleri, Cemil, Çiğdem ve Didem BECİKOĞLU,Özlem, Mesut ÇELİK, Deniz ACAR ve Filiz DEMİRTAŞ’ ın anneanneleri;Cenazesi bugün Öksüz Tekke caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

MURAT YILDURUM

Sultanbey köyü halkından, (merhum) Mehmet Ali YILDIRIM’ ın oğlu, (merhum) Ali Hikmet YILDIRIM’ ın kardeşi, Gülseren YILDIRIM’ ın eşi, Hilal BOZHAN, Ferhat YILDIRIM  ve Nihal YILDIZ’ ın babaları, adliye personeli Serpil YILDIRIM’ ın kayınpederi;Cenazesi bugün Sultanbey köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

SAKİNE ÖZTÜRK

Değirmenbeli köyü halkından, (merhum) Hüsmen ÖZTÜRK’ün eşi, Selami ÖZTÜRK ve Şerife ÜNAL’ ın anneleri;Cenazesi bugün Değirmenbeli köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

NACİYE GÜL

Aşağıkaraköy mahallesi halkından, Yusuf, Mehmet, Hacer GÜL, Hatice YILMAZ ve Müşerref KUZPINAR’ın anneleri,Cenazesi bugün Aşağıkaraköy mahalle caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

MURAT YALÇIN

Semerkant mahallesi halkından, (merhum) Turhan ve İsmet YALÇIN’ ın oğlu, Hakime YALÇIN’ ın eşi, Ümit YALÇIN’ın kardeşi, Yağız ve Defne YALÇIN’ ın babaları;Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezaarlığına defnedilecektir.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.