SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilere Bayram İkramiyeleri 3 Bin Lira Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilere Bayram İkramiyeleri 3 Bin Lira Olacak
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: GÖKHAN AKSOY

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da düzenlenen mitingde emeklilerle ilgili müjdeli bir haber verdi. Erdoğan, emeklilere verilen bayram ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkarılacağını duyurarak "Emekliye nefes aldıracak bütçeyi oluşturuyoruz." açıklamasında bulundu.

Büyükşehir Belediyeleri ve Doğal Gaz Konusu

Erdoğan'ın konuşmasında dikkat çeken noktalardan biri de büyükşehir belediyeleri ve doğal gazla ilgiliydi. Erdoğan, "Bizim olmadığımız büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok." ifadeleriyle önemli bir vurgu yaptı.

Hizmet Siyaseti ve Vizyon

Cumhurbaşkanı, hizmet siyaseti ve gelecek vizyonuyla ilgili açıklamalarını da sürdürdü. "Biz sadece kendi partimizle, kendi ittifakımızla yol yürüyenlerden sorumluyuz." diyen Erdoğan, parti içi geçişlere karşı net bir tavır sergiledi ve "Biz yola çıktıklarımızla aynen yolumuza devam ederiz." dedi.

Ekonomik Zorluklar ve Emeklilerin Durumu

Erdoğan, ülkenin içinden geçtiği ekonomik zorluklara da değindi. "Hayat pahalılığıyla mücadele hepimiz için zorlu geçiyor." diyen Cumhurbaşkanı, bu çerçevede emeklilerin de durumunu göz önünde bulundurarak bayram ikramiyelerinde önemli bir artış yapacaklarını belirtti.

Emeklilere Yapılacak Artış

Erdoğan, emeklilere yönelik bayram ikramiyelerinde yapılacak artışla ilgili detayları da paylaştı. "Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de bütçe imkanlarını tekrar zorlama pahasına bir artış yapmayı planlıyoruz." diyen Erdoğan, bu artışın yüzde 50'lik bir oranda gerçekleşeceğini ve bayram ikramiyesinin 3 bin lira olacağını duyurdu.

Bu açıklamalarla Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maddi durumunu iyileştirmeye yönelik önemli adımlar attıklarını ve devam edeceklerini vurguladı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.