SON DAKİKA

ÖZCAN, GÜNER'E ATEŞ PÜSKÜRDÜ
“DOYMADI YALAN SÖYLEMEYE, ZAVALLI HURDACI!”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ak Parti İl Başkanı Suat Güner’e ateş püskürdü. Özcan, Güner’in kendisine yönelik eleştirilerine “Zavallı hurdacı! Utanmadan seçimi kaybet. Sonra da Belediye başkan adayı olacağım de. Belediye çocuk oyuncağı mı! 3 koyunu güdemeyecek adamsın” diye yanıt verdi.

“DOYMADI YALAN SÖYLEMEYE, ZAVALLI HURDACI!”
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ak Parti Bolu il Başkanlığınca Bolu Belediyesi şikâyet edilmiş ve Belediyeye müfettiş görevlendirilmişti. Ak Parti İl Başkanı Suat Güner de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, hakkında “Tanju Özcan ve şürekası için hesap vakti geldi’ açıklamasını yapmıştı.

Tanju Özcan, bu açıklamalara sert bir dilde cevap verdi. Özcan, “Rapor ediyor ama detayını vermiyor. Onun deyimiyle benim şürekamın içinde Ak partili isimler var.  Bunlar o kadar ileri zekalı ki şikâyet ederken kendi arkadaşlarını zan altında bırakıyorlar. Suat beyin daha detaylı rapor vermemesi onun hukuku bildiğinden değil çünkü şu raporun hiçbir yerinde Tanju Özcan ihaleye fesat karıştırmıştır, Tanju Özcan zimmetine para geçirmiştir demiyor, Tanju Özcan Bolu halkının parasını kötü kullanmıştır demiyor. Çoğu atamalarla ilgili konular. Ya da İtfaiye yönetimi gibi konular var” ifadelerine yer verdi.

“NE KADAR ÇİRKİN LAFLAR BUNLAR!”

Görev dağılımındaki değişikliklerle ilgili kendisine yönelik eleştirilere “Halk yetkiyi bana verdi. İstediğim kişiyi göreve getiririm.   Yok ben görevdeki müdürleri neden almışım? Sana ne kardeşim belediye başkanım benim. Kiminle çalışmak istiyorsam onunla çalışırım. Yok müdürlere emekli ol baskısı yapmışım. Yani arkadaşlar burada para pul ile ilgili bir konu yok.  İmarla ilgili konular var.  Tamamına yakını oy birliği alınmış. Var mı bunun içinde ihaleye fesat karıştırmışsın diye? Var mı bunun içinde zimmetine para geçirmişsin diyen. Açıklasana Suat Efendi! Tanju Özcan ve şürekaları diyorsan ama senin Ak parti üyelerin benim şürekam mı oluyor? Ne kadar çirkin laflar bunlar! Doymadı yalan söylemeye. Zavallı hurdacı! Sen belediyelere hurdacıları sat, utanmadan hala seçimi kaybet. Sonra da belediye başkan adayı olacağım de. En büyük oy düşüşü Bolu’da oldu.  Seni görevden alacaklar ben bilmiyor muyum? Kimi kandırıyorsun Belediye çocuk oyuncağı mı! Cumhurbaşkanının deyimiyle 3 koyunu güdemeyecek adamsın. Senin gibi bir adam bu belediyeyi yönetmeye kalkarsa 2 ay yönetemez.” yanıtını verdi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.