SON DAKİKA

GİDER BORUSUNDA MAHSUR KALAN YAVRU KÖPEK BÖYLE KURTARILDI

Bolu Dağı mevkiinde, metruk bir bina içerisindeki gider borusuna sıkışan yavru köpek bulunduğu alandan itfaiye ekiplerinin başarılı bir şekilde çıkartıldı. Sağlık durumu kontrol edilen ve karnı doyurulan yavru köpek doğaya salındı.

GİDER BORUSUNDA MAHSUR KALAN YAVRU KÖPEK BÖYLE KURTARILDI
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Bolu Dağı mevkiinde sokak hayvanları için düzenli olarak yem bırakan Selim Yılmazer isimli hayvansever, daha önceden dinlenme tesisi olarak hizmet veren metruk bir binadan ses geldiğini duydu. Sesin geldiği alana yönlenen Yılmazer, bina içerisindeki gider borusunda yavru bir köpeğin sıkıştığını tespit etti. Yılmazer, durumu Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Ekipler, köpeğin sıkıştığı gider borusunun üzerindeki beton zemini darbeli matkap yardımıyla büyük bir titizlikle açtı. Sıkıştığı noktadan çıkartılan yavru köpek sağlık kontrolünün geçirildi. Ardından karnı doyurulan köpek doğaya salındı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.