SON DAKİKA

Her seçim canları sıkılınca gündeme getirilen o vaat: Bolu'ya havaalanı yapacaklarmış!

Bolu'nun seçilmiş sadece seçim dönemlerinde gün yüzüne çıkan Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, Bolu'ya Hava Limanı müjdesini verdi. Eski Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz döneminde başlatılan Hava Limanı projesinin gerçekleşeceğini duyuran Milletvekili Coşkunyürek, Bolu'ya iki hava limanı kazandırmayı hedeflediklerini açıkladı.

Her seçim canları sıkılınca gündeme getirilen o vaat: Bolu'ya havaalanı yapacaklarmış!
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: GÖKHAN AKSOY

Sportif ve Ticari Uçuşlar İçin İki Ayrı Hava Limanı Planı

Coşkunyürek, Bolu'ya yapılacak hava limanlarının detaylarını aktardı. Buna göre, biri spor amaçlı uçuşlara diğeri ise Tugay bölgesine 150-200 kişilik ticari uçaklara hizmet verecek. Eski başkanın alt yapı çalışmalarını üstleneceğini belirten Coşkunyürek, projenin önemine vurgu yaptı.

Hava Limanı Projesi İçin Çalışmalar Başlıyor

Milletvekili, Tugay bölgesindeki mevcut 1850 metrelik pistin genişletilerek ticari uçuşlara uygun hale getirilmesi için çalışmaların başlayacağını söyledi. Bu proje ile turist taşımacılığına katkı sağlanacağını ve sağlık turizmine yeni bir ivme kazandırılacağını ifade etti.

Gelecek İçin Planlar: 2025 Hedefi

Coşkunyürek, projenin gerçekleşmesi için önlerindeki tek engelin bütçe olduğunu belirtti. Ancak, bu sıkıntının 2025'ten sonra çözüleceğine inandıklarını ve hedeflerinin bu yönde olduğunu dile getirdi. Turizm ve sağlık sektörlerine büyük katkı sağlayacak bu proje, Bolu'nun geleceği için önemli bir adım olarak görülüyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.