SON DAKİKA

TANJU ÖZCAN'DAN 100.YIL PAYLAŞIMI
'HER YERE ŞANLI BAYRAĞIMIZI ASALIM!'

Birçok vatandaş için büyük bir gurur kaynağı olan Cumhuriyet Bayramı, Türkiye genelinde coşkuyla kutlanmaya hazırlanırken, Bolum Belediye Başkanı Tanju Özcan da bu anlamlı günü özel bir kampanya ile taçlandırmaya karar verdi.

'HER YERE ŞANLI BAYRAĞIMIZI ASALIM!'
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla karşılamak için vatandaşları Türk bayrağı asmaya davet etti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutlamak adına özel bir kampanya başlattığını duyurdu. Paylaşımında "Cumhuriyetimizin 100. Yılını, Bolumuzu bayraklarla donatarak karşılayalım. Ben belediyemizden bu kampanyayı başlatıyorum. Tüm hemşerilerimi de evlerine, işyerlerine, araçlarına her yere şanlı Türk Bayrağımızı asmaya davet ediyorum." ifadelerini kullanan Özcan, vatandaşları duyarlı olmaya ve milli bayrağımızı gururla taşımaya çağırdı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.