SON DAKİKA

İYİ Parti'de o isim Karacasu'dan aday mı oluyor?

31 Mart yerel seçimlerine az zaman kala İYİ Parti’de Bolu’nun beldesi olan Karacasu’da, İYİ Parti Karacasu Beldesi Başkanı Nurettin Şaratan ismi öne çıktı. Edinilen kulis bilgilerine göre İYİ Parti’de Nurettin Şaratan’ın Karacasu Beldesinde adaylığa hazırlandığı öne sürüldü.

İYİ Parti'de o isim Karacasu'dan aday mı oluyor?
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: BARIŞ ESKİCİOĞLU

O isim mi olacak?
Yerel seçimlere yönelik hazırlıkların hız kazandığı şu günlerde, İYİ Parti içerisinde Karacasu'da adaylık konusu gündemi meşgul etmeye başladı. Özellikle İYİ Parti Karacasu Beldesi Başkanı Nurettin Şaratan'ın ismi, adaylık için öne çıkan isimler arasında yer alıyor.

Kulis Bilgilerine Göre: Nurettin Şaratan Hazırlıklı

Kulislerden edinilen bilgilere göre, İYİ Parti'nin Karacasu Beldesi'nde Nurettin Şaratan, adaylık için hazırlıklarını sürdürüyor. Şaratan'ın, beldede adaylık için ciddi bir şekilde çalıştığı ve bu yönde önemli adımlar attığı belirtiliyor.

Karacasu'da İYİ Parti'nin Stratejisi Merak Konusu

Karacasu'da İYİ Parti'nin aday belirleme süreci merakla beklenirken, Nurettin Şaratan'ın adaylık için iddialı bir şekilde hazırlandığına dair kulis bilgileri, partinin stratejisini belirleme sürecini de etkiliyor.

Son Karar Merakla Bekleniyor

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala, İYİ Parti'nin Karacasu'daki adayı merakla bekleniyor. Nurettin Şaratan'ın adaylık için girişimleri ve partinin bu konudaki son kararı, yerel siyasetteki gelişmeleri yakından takip edenlerin odak noktasında.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • D..... (3 ay önce)
    Kesinlikle Karacasu'-ya Belediye Başkanı olması gereken biri 👏👏👏
    0
    0
    Yanıtla