SON DAKİKA

Mudurnu Belediye Başkanı Doğan Onurlu,Tekel binasına yürüdü

Mudurnu Belediye Başkanı Doğan Onurlu, ilçenin simgelerinden biri haline gelen ancak atıl durumda bulunan eski Tekel binasını belediye bünyesine kazandırmak için kararlı adımlar attı.

Mudurnu Belediye Başkanı Doğan Onurlu,Tekel binasına yürüdü
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Onurlu, yapılan anket çalışmasında ilçe halkının yüzde 94'ünün binanın satılmaması yönünde görüş bildirdiğini belirterek, halkın ortak talebine kulak verdiklerini vurguladı.

Vali ile İstişarelerde Bulunuldu:

Başkan Onurlu, konuyla ilgili olarak Vali Erkan Kılıç'ı makamında ziyaret ederek, binanın Mudurnu Belediyesi tarafından kiralanarak halkın yararına kullanılması talebinde bulunduklarını ifade etti. Vali Kılıç'ın konuyla ilgili taleplerini İl Özel İdaresi yetkilileriyle görüşeceğini bildirdiğini aktardı.

Hedef: Herkesin Yararlanabileceği Bir Tesise Dönüştürmek:

Başkan Onurlu, belediye olarak binayı kiralamayı ve ilçe halkının her kesiminin yararlanabileceği bir yer haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Umudumuz, Yetkililerin Talebimize Kayıtsız Kalmayacak Olması:

Onurlu, yetkililerin taleplerine kayıtsız kalmayacaklarını ve ihale sürecinden vazgeçeceklerini umduklarını dile getirerek, desteklerin ve kararlılığın önemine vurgu yaptı.

Başkan Onurlu'nun bu adımı, ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanırken, binanın geleceğiyle ilgili merak da artıyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.