SON DAKİKA

Mudurnu'ya Güneş Enerji Santrali geliyor

Seçimler öncesinde Mudurnu Belediye Başkanı Doğan Onurlu' nun projeleri arasında yer alan Güneş Enerji Santrali ilçede hayata geçiriliyor. Bolu Belediyesi ve Mudurnu Belediyesi işbirliğiyle yapılacak olan GES ile Mudurnu Belediyesi'nin elektrik ihtiyacı giderilecek.

Mudurnu'ya Güneş Enerji Santrali geliyor
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Mudurnu Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Doğan Onurlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Bolu Belediyesi ve Mudurnu Belediyesi işbirliğiyle ilçede kurulması hedeflenen Güneş Enerji Santrali teklifi oylamaya sunuldu. Meclis üyelerinin oy birliğiyle projenin ilçede yapılmasına karar verildi. 

Doğan Onurlu' nun seçimler öncesi projeleri arasında yer alan GES, Musalla Mahallesi mevkiindeki belediyeye ait 22 dönümlük arazide kurulacak. Proje ile Mudurnu Belediyesi kendi elektriğini karşılayabilecek ve ciddi bir elektrik masrafından kurtulmuş olacak.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.