SON DAKİKA

Seyyar Taner, Göynük'te Yeni Klibini Çekti

Göynük, Bolu'nun Göynük ilçesinde müzik dünyasının unutulmaz ismi Seyyar Taner, "Saldık Yakasını" adlı şarkısına muhteşem bir klip çekti. Sanatçının bu anlamlı çalışması müzikseverler tarafından heyecanla karşılandı.

Seyyar Taner, Göynük'te Yeni Klibini Çekti
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Seyyar Taner, uzun süredir üzerinde çalıştığı şarkısına Göynük'te özel bir çekim gerçekleştirdi. Doğanın içinde, Göynük'ün mistik atmosferi eşliğinde yapılan çekimler, şarkının duygusal atmosferini yansıtan bir güzellikte oldu.

Seyyar Taner'in Sanat Dolu Dönüşü

Uzun bir aradan sonra müzik sahnesine dönüş yapan Seyyar Taner, bu klip çalışmasıyla adından söz ettirmeyi başardı. Sanatçının samimi yorumu ve Göynük'ün büyüleyici manzarası, izleyenleri etkisi altına aldı.

Seyyar Taner'den Müzikseverlere Sürpriz

Seyyar Taner'in Göynük'te çektiği klibin, müzikseverlere büyük bir sürpriz olduğu belirtiliyor. Sanatçının bu özel çalışması, sevenlerine duygusal bir yolculuk vadediyor.

Seyyar Taner'in Yeni Klibi Yakında Yayında

Seyyar Taner'in Göynük'te çektiği klibin yayın tarihi merakla bekleniyor. Sanatseverler, bu özel klip ile müzik dolu anlara şahit olacaklarını heyecanla bekliyorlar.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.