SON DAKİKA

Sporun Kalbi Kıbrıscık'ta Atacak

Kıbrıscık, 6-7 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan Masa Tenisi Turnuvası ile spor tutkunlarını bir araya getiriyor.

Sporun Kalbi Kıbrıscık'ta Atacak
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER MERKEZİ
Kıbrıscık ilçe spor salonu, tatami minderi, Masa Tenisi masası, Langırt ve Satranç masaları gibi ekipmanlarla donatılarak spor severlere daha geniş olanaklar sunuyor. Aynı zamanda salon, Karate, Güreş ve Budokaido gibi çeşitli spor faaliyetlerine de ev sahipliği yapıyor.


6 Şubat'ta Eleme Müsabakaları Başlıyor!
Kıbrıscık Kaymakamlığı İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonuyla düzenlenecek Masa Tenisi Şampiyonası, 6 Şubat Çarşamba günü eleme müsabakalarıyla start alacak. İlçe sakinleri ve spor tutkunları, heyecan dolu mücadelelere tanıklık etmek için salona akın edecek.


7 Şubat'ta Final Müsabakaları ve Madalya Töreni!
Turnuvanın kapanışı ise 7 Şubat Perşembe günü gerçekleşecek. Bu gün, final müsabakalarıyla zirveye çıkacak olan sporcular, madalya töreniyle başarılarına taçlandırılacak. Kıbrıscık halkının ve çalışanlarının büyük ilgi gösterdiği turnuva, geleneksel hale gelerek her yıl tekrarlanması planlanıyor.


Katılımcılara Başarılar Dileriz!
Masa Tenisi tutkunlarını bir araya getirecek bu heyecan verici etkinlikte yer alacak tüm sporculara başarılar dileriz. Kıbrıscık, sporun ve rekabetin en güzel sahnelerinden birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.