SON DAKİKA

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu, yaşlılık sebebiyle vefat etti. 90 yaşında hayata veda eden Yıldızoğlu'nun ölümü sevenlerini ve sanat camiasını derin bir üzüntüye boğdu.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER MERKEZİ

Ünlü sanatçı, 250'den fazla filmde imparator, rahip ve kral gibi çeşitli rollerde başarıyla yer aldı. Kayhan Yıldızoğlu'nun vefatı üzerine tanınmış isimler, sosyal medya hesapları üzerinden duygularını dile getirerek ona veda ettiler.

Eski eşi Suna Yıldızoğlu da duygusal bir paylaşımda bulunarak, "İç dünyamı keşfeden insan, ne kadar çok öğrendim senden. Aşk bitince sevgi ve saygıyla dostluğumuz sürdü. Zeki, esprili, kültürlü, bilgili insan, hep soyadını taşımaktan onur duyduğum insan, huzur içinde uyu... Kalbimde, annem ve babam gibi, hep yaşıyor olacaksın." ifadelerini kullandı.

Ünlü isimler arasında yer alan Filiz Akın, "Onu sinemadan tanımayanlar, pfofösör veya beresi ve piposuyla ünlü bir ressam zannedebilirdi. Oysa o, tüm prens, müzisyen, çingene gibi daha birçok rollerin başarılı oyuncusuydu. O mesafeli, fazla konuşmayan, beyefendi asil rol arkadaşımızı çok severdim. Maalesef artık yok. Başta ailesi ve tüm sevenleri olmak üzere Yeşilçam ve Sinemamızın başı sağ olsun." şeklinde duygularını ifade etti.

Kayhan Yıldızoğlu'nun anısına duyulan bu derin üzüntü, sanat camiasının sevgili üyeleri arasındaki kaybı yansıtıyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.