SON DAKİKA

Yıldız oyuncu Mustafa Mirza Günaydın Kıbrısçık spor'u galibiyete taşıdı

U-15 Maçlarında Kıbrıscıkspor, Soysal Gençlik Spor'u Asistleriyle Yendi

Yıldız oyuncu Mustafa Mirza Günaydın Kıbrısçık spor'u galibiyete taşıdı
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: GÖKHAN AKSOY

Bolu'nun Karaçayır beldesinde düzenlenen U-15 Maçları'nda gerçekleşen mücadelede, Kıbrıscıkspor ile Soysal Gençlik Spor arasında nefes kesen bir maç yaşandı. Mustafa Mirza Günaydın'ın yıldızlaştığı mücadelede, Kıbrıscıkspor, Soysal Gençlik Spor'u 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın Detayları

Maç, büyük bir çekişmeye sahne oldu. İlk yarıda Soysal Gençlik Spor 1-0 öne geçti. Ancak ikinci yarıda sahneye çıkan Kıbrıscıkspor'un 10 numaralı formasını giyen Mustafa Mirza Günaydın, yaptığı iki mükemmel asistle takımını galibiyete taşıdı. Sonuç olarak, Kıbrıscıkspor 2-1'lik skorla sahadan galip ayrıldı.

Mustafa Mirza Günaydın'ın Performansı

Maçın yıldızı olan Mustafa Mirza Günaydın, takımını galibiyete taşıyan iki mükemmel asistiyle büyük bir performans sergiledi. Özellikle ikinci yarıda gösterdiği üstün performansla maça damga vuran genç yetenek, galibiyetin mimarı oldu.

Kıbrıscıkspor ve Soysal Gençlik Spor arasındaki bu çekişmeli mücadele, futbolseverler tarafından büyük ilgiyle takip edildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.