SON DAKİKA

KAZIM KONAK MESLEKTAŞLARINDAN MORAL ALDI

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bolu Şubesi’ni ziyaret eden AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak’a harita mühendisleri yakın ilgi gösterdi. Kazım Konak’ın siyasette başarılı olmasının kendilerine büyük mutluluk vereceğini dile getiren harita mühendisleri, Konak’a seçimlerde başarılar diledi.

KAZIM KONAK MESLEKTAŞLARINDAN MORAL ALDI
A- A+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Harita Mühendisi Kazım Konak, TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bolu Şube Başkanı Sabri Güngör ve harita mühendisleri ile bir araya gelen Konak, 14 Mayıs seçimlerinde meslektaşlarından destek istedi. Odada bulunan diğer harita mühendisleri, Kazım Konak’ın seçimlerde başarılı olmasının kendilerine büyük mutluluk vereceğini ifade ederek, Konak’a seçimde başarılar diledi.

İKİNCİ DURAK BİMDER
TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bolu Şubesi’nde meslektaşlarıyla bir araya gelen Kazım Konak daha sonra Bolu İnşaat Müteahhitleri Derneği’ni ziyaret etti. BİMDER Başkanı Bülent Arslan ve üyelerle sohbet eden Kazım Konak, Bolu’nun imar durumunu değerlendirdi. İmar planı yapmanın değil imar planı uygulamanın önemli olduğunu söyleyen Kazım Konak, yeni imar alanları için 18. Madde uygulamasının en adil ve güzel uygulama olduğunu dile getirdi.

3. DURAK PAZAR
Bolu İnşaat Müteahhitleri Derneği ziyaretinin ardından Bolu pazarına geçen Kazım Konak, esnafları gezdi, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Kazım Konak’ı karşılarında gören vatandaşlar, Konak’a başarılar dileyerek, 14 Mayıs’ta kendisini destekleyeceklerini söyledi.

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.